Tumma voitto GSL Code S, StarCraftin paras Zerg lopulta elää Hypeen

Anonim

Dark on vihdoin voittanut GSL Code S -finaalin oltuaan Starcraft 2: n paras Zerg koko melko hyvin koko Legacy of the Void -sarjan. Zergille on kulunut karkeita vuosia GSL: ssä - viimeinen kerta, kun kilpailu pääsi GSL: n finaaliin, oli yli kaksi vuotta sitten, jolloin soO menetti sen, mikä oli helposti hänen parhaimmillaan ensimmäisellä GSL-tittelillä ylöspäin nousseelle GuMiholle.

Löytääksesi viimeisen Zerg GSL-mestarin, fanien on mentävä aina takaisin 23. maaliskuuta 2015, jolloin Life voitti PartinG: n sähköisessä maalissa. Elämä oli silloin tosiasiallisesti paras Zerg, mutta hänen loistavan uransa on sittemmin tuhonnut ottelua vahvistavalla vakaumuksella, jonka seurauksena pelaaja tuomittiin vankilaan Etelä-Koreassa. Siitä lähtien Zerg-pelaajille on ollut jotain kirous maailman kilpailukykyisimmässä turnauksessa, ja vaikka useat pelaajat ovat nousseet voittamaan pienemmät variantit GSL: stä, mikään heistä ei ole onnistunut saamaan sitä laskemaan arvostetuimpaan turnaussarjaan StarCraft 2 tarjoaa.

Image

Jatka lukemista vierittämällä Napsauta alla olevaa painiketta aloittaaksesi tämän artikkelin pikakatselussa.

Image

Aloita nyt

Tämä kirous ja se kuusi vuotta odottavat, että Tumma lopulta nousee lailliseen paikkaansa maailman parhaaksi Zergiksi, ovat molemmat lopulta ohi. Dark voitti yhtä dynaamisen ja pelin ansaan voitolla 4-2 Grand Finals, joka sisälsi useita läheisiä puheluita kahden pelaajan välillä, jotka eivät koskaan olleet tehneet GSL-finaalia. Sarjalle oli ominaista molemmin puolin kohdistuva aggressio - Protossin all-in-rakennukset ovat olleet voimakkaita viime kuukausina, ja Zerg on ollut heille tunnetusti pehmeä. Darkin vastaus oli ottaa pelin tempo itselleen eikä koskaan päästää irti, ja se osoitti pitkäaikaisen teorian, jonka mukaan Dark on yksinkertaisesti transsendentti Zerg-pelaajana.

Image

Asiat näkökulmasta: Tämän kauden GSL-turnauksen aloittaneista 11 Zerg-pelaajasta vain 4 pääsi eteenpäin 16. kierrokselle. Heidän lukumääränsä leikattiin puoleen vain kahteen, soO ja Dark. klassikko revitti niin SO: n 3-1-sarjassa, mutta Dark niitti herO 3-0: n ja hirmumyrskyn 4-1 loppukilpailuihin. Kun Zerg on heikoimmassa asemassa, tumma löytää aina tavan edetä. Hänen voitto tässä GSL-finaalissa muistuttaa monin tavoin FruitDealerin historiallista voittoa ensimmäisessä StarCraft 2 GSL -sarjassa. Siellä FruitDealer oli yksi kahdesta Zergistä, jotka tekivät Kierroksen 16, ja ainoa, joka siirtyi sen vaiheen ohi. Hänen näytelmässään, kuten Dark'sissa, oli jotain, joka antoi hänelle mahdollisuuden voittaa Zergin kanssa, kun kukaan muu näennäisesti ei pystynyt.

Darkille se on menestys ehkä johdonmukaisimmin loistavalle Zerg-pelaajalle, jota olemme koskaan nähneet StarCraft 2: n historiassa. Elämässä oli huimaa huippua, mutta emme ehkä koskaan tiedä miltä hänen uransa olisi näyttänyt, jos hän ei heittäisi otteluita rahaa, mikä väistämättä tuhonnut joitain hänen tuloksistaan. Serral oli vuoden 2018 paras pelaajajakso, mutta on tullut jonkin verran maan päälle ja ennen sitä oli keskinkertainen 2017. Tumma on aina ollut hienoa. Hän on esiintynyt 16 suorassa Code S -turnauksessa, hän on päässyt kahdeksan eri pääturnauksen finaaliin, päättänyt toisen sijan erittäin kilpailukykyisessä ja tuottoisassa BlizzConissa ja voittanut SSL: n, turnaussarjan, joka elää tunnetuksi vielä vaikeampana kuin GSL, kun heitä molempia pelattiin.

Image

Nyt hän on kuitenkin GSL-mestari, tunnustus, jolla on edelleen uskomattoman suuri paino StarCraft 2 -kentässä. 15 peräkkäisen yrityksen jälkeen, jotka näkivät hänet kumartuvan päänsärkyvällä tavalla ennen finaalia - menettämällä vastustajalle, jota hänellä ei todellakaan olisi pitänyt olla, tai sijoittamalla sarjaan kuolemanryhmää 16: n kierroksen aikana - Pimeällä on lopulta hyppy hype. Sen jälkeen kun se on ollut katalysaattorina INoVationin renessanssille, Marun julmalle terrorihallinnolle 2018 ja Classicin urajoutsenlaululle kolmen viimeisen GSL-semifinaalin aikana, Dark kertoo oman tarinansa. Void-aikakauden paras Zerg on vihdoin pudonnut kirouksen, joka on seurannut häntä noin 16 vuodenaikaa. Hän menee tämän vuoden BlizzConiin kruunulla, jonka monien mielestä hän olisi ansainnut vain muodollisuuden vuonna 2013 ja edelleen.

StarCraft 2: lle se on houkutteleva mahdollisuus, mahdollisuus todistaa Zergin nousua tuhkasta Protossin hallinnan aikana ja Darkille osoittautua yksinäiseksi taktiseksi neroksi, joka pystyi voittamaan kaikilla kertoimilla. Muille pelaajille, jotka haluavat ansaita jonkin verran valokeilaan vuonna 2019, on kauhistuttavaa. Serral odottaa Zerg-pelaajaa, joka haluaa muuttaa yhden uskomatonta vuotta ulkomaalaisten täydellisyyden perinnöksi, mutta se on tumma, jonka johdonmukaisuus ja mestaruuskilpailut jatkavat nyt muiden yläpuolella, ja fanit voivat vain toivoa, että näemme kaksi taistelua Zergin ylivallan puolesta tärkeimmät finaalit pian.